Even de formele dingen eerst en dan laat ik je ‘los’ om lekker rond te kijken!

Zillah is de naam die ik heb gekregen van mijn adoptie ouders toen ik in geadopteerd werd uit India, nu ben ik 26 lentes oud.. oktober 2022 7 jaar de vrouw van, sinds 2016 Mama van meerdere sterrenkindjes en mama van Ne-Yo en Youandi.

Wonend in het stadje tussen de grote snelwegen in. Sinds 2018 ben ik thuis fulltime mama en geniet daar onwijs van, daarvoor heb ik gewerkt als administratief manager/ planner bij het bekende Picnic, ook heb ik gestudeerd voor Winkelmanagement en Jeugdpsychologie. Dat laatste is waar mijn hart het meeste ligt, door wat ik zelf heb meegemaakt door mijn adoptie en alle gevolgen van 2x een burn-out.

Zo dat was al een shitload aan informatie… Ik hoor het je bijna hardop denken, niet erg hoor, heel veel mensen kijken mij verbaasd aan en stellen vragen. Dus voel je vrij!

We zijn hele tijd (lees 5 jaar) bezig geweest met een slopend ivf traject. Maar je leest het inderdaad goed..geweest! Want eind sept 2018 en oktober 2020 hebben wij onze mooie zonen in onze armen mogen sluiten! In 2014 werd ik depressief en kwam ik erachter dat het van mij afschrijven mij onwijs hielpen. Mensen die mij kennen weten dat ik iemand ben waarvan de hersentjes onwijs snel draaien, leuk met slecht, naar met geluk, boos met blijheid en serieus met grappen kan combineren en dat soms tot leuke gedachtes brengt.

Vooral vind ik ’t heerlijk om in gedachtes op te schrijven zodat ik het kan deleten in mijn hoofd die soms overuren draait! Het heeft mij altijd onwijs geholpen en ik ben niet iemand die aan deadlines doet. Verder houd ik van avondjes met vriendinnen, lunchen op zondag met ons gezinnetje en gewoon leven in het moment en genieten van de kleine dingen. Veel plezier en neem gerust af en toe kijkje in mijn hoofd!

Advertentie